5. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suurim eraannetus läks Pelgulinna arstide töösaali

24. novembril avati Pelgulinna sünnitusmajas miljonikroonise annetuse abil täielikult kaasajastatud arstide tööruumid ja nõupidamiskeskus.

24. novembril avati Pelgulinna sünnitusmajas miljonikrooniseannetuse abil täielikult kaasajastatud arstide tööruumid janõupidamiskeskus. Sünnitusmaja jaoks aasta suurima eraannetuse tegikinnis-varaarendusega tegelev OÜ Manutent.

“Arstide töötingimuste tähtsust ei ole võimalik ülehinnata jaseepärast soovin annetusega tänada kõiki Pelgulinna sünnitusmajaarste igapäevase ennastsalgava töö eest-” ütles Manutendi juhatuseesimees Märt Vooglaid. “OÜ Manutent juhi ja kinnisvaraarendajanasoovisin panustada just arstide tööruumide kaasajastamisse- misvõimaldab arstidel tegeleda oma igapäevaööga parimal tasemel-”lisas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099