19. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IMS kogub andmeid apteekidest

Konkurentsis avaldunud tõrgetest hoolimata kavatseb IMS Eesti avaldada tervikliku regionaalse ravimimüügistatistika taas 2006. aasta esimese kvartali lõpuks, ütles IMS Eesti juht Kristel Liivak.

Konkurentsis avaldunud tõrgetest hoolimata kavatseb IMS Eestiavaldada tervikliku regionaalse ravimimüügistatistika taas 2006.aasta esimese kvartali lõpuks- ütles IMS Eesti juht KristelLiivak.

Et Eesti üks suuremaid hulgimüügifirmasid Magnum Medical AS eisaavutanud tänavu IMS Eestiga kokkulepet andmete edastamise lepingupikendamise osas- siis on IMS-i maakondlik statistika olnudhäiritud juulikuust alates. Kinnitamata andmetel kavatseb MagnumMedical IMS-ile konkurentsi pakkuda ning ise analoogset toodetpakkuma hakata.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099