19. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Tervishoiu Kõrgkool pidas sünnipäeva ja esitles uut logo

1. detsembri varahommikul kell kaheksa süüdati tõrvikud ja hulgaliselt küünlaid Tartus Nooruse tänav 9 maja ees. Kuulda sai sünnipäevalaulu ja piiluda rohelise operatsioonilinaga kaetud protseduurilauda. Mis oli teoksil?

Sellel varasel tunnil kogunes koos külalistega maja ette kogukoolipere. Hommikuses hämaruses hoidsid päevast päeva “valgustaja”rollis olevad õppejõud tõrvikuid oma peade kohal. Kõlastraditsiooniline sünnipäevalaul oma kooli üliõpilastelt- millegaäratati üles parimas eas õppeasutus - Tartu TervishoiuKõrgkool!

Enne sünnipäevakõnedega alustamist tuli aga sooritadanimevahetuse rituaal. Allakirjutanu sikutas põuest väljasuuremõõtmelise Tartu Meditsiinikooli reklaamplakati. Kõigestaažikam õppejõud Evi Aotäht- kes 34 aastat tagasi asusmeditsiinikooli tööle õpetajana- ning esimest õppejõuaastatalustanud Liana Peegel eemaldasid plakatilt Tartu Meditsiinikoolinime. Nimi keerati rulli ja paigutati hõbedakarva vutlarisse- misusaldati haldusdirektorile- ootama õiget aega uue koolimajanurgakivi paigaldamiseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099