16. jaanuar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jälgimispalatis saab patsiendi seisundist parema ülevaate

TÜ kliinikumi psühhiaatriakliinikus tegutseb iselaadne väike EMO. Juba aasta on olnud töös eraldi jälgimispalat, kus kuni kuue tunni jooksul selgitatakse välja, kas patsient vajab hospitaliseerimist või mitte.

TÜ kliinikumi psühhiaatriakliinikus tegutseb iselaadne väikeEMO. Juba aasta on olnud töös eraldi jälgimispalat- kus kuni kuuetunni jooksul selgitatakse välja- kas patsient vajabhospitaliseerimist või mitte.

Psühhiaatriakliinikusse saab pöörduda 24 tundi ööpäevas.Jälgimisruumis võtab vastu õde- kes vajadusel kutsub väljavalvearsti.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708