16. jaanuar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearstid võitsid uue hinnakirjaga

Tervishoiuteenuste 1. jaanuarist jõustunud uute piirhindade rakendamine toob haigekassale täiendavat kulu üle 200 miljoni krooni võrreldes möödunud aasta piirhindadega, kinnitasid määruse koostajad seletuskirjas.

Tervishoiuteenuste 1. jaanuarist jõustunud uute piirhindaderakendamine toob haigekassale täiendavat kulu üle 200 miljonikrooni võrreldes möödunud aasta piirhindadega- kinnitasid määrusekoostajad seletuskirjas.

Perearstiabi teenuse arvestuslik kulu haigekassale kasvab uutehindadega 505-lt miljonilt kroonilt aastas 560 miljoni krooniniaastas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708