13. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Komisjon tuvastas mullu 17 arstlikku viga

Patsientide kaebusi uurinud arstiabi kvaliteedi ekspertkomisjon lahendas eelmisel aastal 60 arstiabi osutamise kohta esitatud kaebust. Arstliku vea tuvastas Tervishoiuameti juures tegutsev komisjon 17 juhul.

Patsientide kaebusi uurinud arstiabi kvaliteedi ekspertkomisjonlahendas eelmisel aastal 60 arstiabi osutamise kohta esitatudkaebust. Arstliku vea tuvastas Tervishoiuameti juures tegutsevkomisjon 17 juhul.

60 ekspertiisitaotlusest 16 olid ajendatud meditsiiniliseuuringu või ravi käigus tekkinud tüsistustest- kusjuures neistviiel juhul oli tüsistuse tekkimine otseselt arsti tegevusegaseotud. Kaheksa kaebust esitati haiglate erakorralise meditsiiniosakondades antud traumapuhuse arstiabi kohta- seitse kaebustnaistearstide tegevuse kohta ning seoses hambaravi jahambaproteesimisega samuti seitse kaebust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099