13. veebruar 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervisliku toitumise eelised kahtluse alla seadnud uuring tekitas pahameelt

Briti tervishoiueksperdid on kritiseerinud Ameerikas avaldatud uuringut, mille järeldusel ei tule rasvavaese dieedi pidamisest inimese tervisele erilist kasu. Uuringus ei arvestatud mitmeid teisi riskifaktoreid, teatavad asjatundjad BBC vahendusel.

Briti tervishoiueksperdid on kritiseerinud Ameerikas avaldatuduuringut- mille järeldusel ei tule rasvavaese dieedi pidamisestinimese tervisele erilist kasu. Uuringus ei arvestatud mitmeidteisi<br />riskifaktoreid- teatavad asjatundjad BBC vahendusel.

Ajakirjas Journal of the American Medical Association onavaldatud USA teadlaste uuring kümnetel tuhandetel naisel- millestnähtub- et rasvatarbimise vähendamine pea kümne aasta jooksul eianna olulist kaitset südamehaiguste ja mõnede vähkkasvajateeest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099