13. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Klii­ni­kum oo­tab pree­mia­kan­di­daa­te

SA Tar­tu Üli­koo­li Klii­ni­kum ja Tar­tu Kul­tuur­ka­pi­tal kuu­lu­ta­sid väl­ja kon­kur­si Klii­ni­ku­mi pree­mia­le, mil­le­le saab kan­di­daa­te esi­ta­da 2. mai­ni.

SA Tar­tu Üli­koo­li Klii­ni­kum ja Tar­tu Kul­tuur­ka­pi­talkuu­lu­ta­sid väl­ja kon­kur­si Klii­ni­ku­mi pree­mia­le,mil­le­le saab kan­di­daa­te esi­ta­da 2. mai­ni. Klii­ni­ku­mi pree­mia­ga tun­nus­ta­tak­se tee­ne­kaid ees­tiars­te, kes oma sil­ma­paist­va te­ge­vu­se­ga on and­nud olu­li­sepa­nu­se Ees­ti ter­vis­hoiu ja ühis­kon­nae­lu aren­gus­se, onkaa­sa ai­da­nud ees­ti ter­vis­hoiu ül­di­se­le aren­gu­le, sel­lemai­ne tõst­mi­se­le üld­su­se sil­mis ning ees­ti ini­me­seter­vi­se pa­ran­da­mi­se­le. Vas­ta­valt pree­mias­ta­tuu­di­le on kan­di­daa­ti­deesi­ta­mi­se õi­gus kõi­ki­del Ees­ti ter­vis­hoiua­su­tus­tel,Tar­tu üli­koo­li ars­ti­tea­dus­kon­nal, kõi­ki­deleria­la­selt­si­del, Ees­ti Ars­ti­de Lii­dul ja Ees­ti Haig­la­teLii­dul. Iga ins­ti­tut­sioon saab esi­ta­da ühe kan­di­daa­di. Igakan­di­daa­di koh­ta peab üles­sead­ja esi­ta­ma kir­ja­li­kultelu­loo­kir­jel­du­se ja lü­hi­ke­se põh­jen­du­se. Pree­mia­kan­di­daa­ti­de and­med pa­lu­tak­se saa­ta kooskir­ja­li­ku elu­loo­kir­jel­du­se ja lü­hi­ke­se põh­jen­du­se­ga2. maiks aad­res­sil L. Puu­se­pa 1a, Tar­tu 50406, SA Tar­tuÜli­koo­li Klii­ni­ku­mi või e-pos­ti aad­res­sil klii­ni­kum@klii­ni­kum.ee. Tä­na­vu ühek­san­dat aas­tat ja­ga­tav pree­mia an­tak­se üle11. mail klii­ni­ku­mi kon­ve­rent­sil.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099