13. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohtla-Järve meditsiinikoolist saab Tallinna tervishoiu kõrgkooli osa

Valitsuse ühehäälse otsusega lõpetatakse uuest õppeaastast Kohtla-Järve meditsiinikooli kui eraldiseisva asutuse tegevus, kool muudetakse 1. septembrist Tallinna tervishoiu kõrgkooli struktuuriüksuseks.

Valitsuse ühehäälse otsusega lõpetatakse uuest õppeaastastKohtla-Järve meditsiinikooli kui eraldiseisva asutuse tegevus- koolmuudetakse 1. septembrist Tallinna tervishoiu kõrgkoolistruktuuriüksuseks.

Valitsuse sellekohase korralduse eelnõu esitas haridus- jateadusminister Mailis Reps. Selgituse järgi tuleneb ümberkorraldusevajadus sellest- et õe- ja ämmaemandaõpet tuleb läbi viiarakenduskõrgkoolis. Samuti sellest- et õppetöö efektiivsust tõstaja ressursse tõhusamalt kasutada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099