13. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigitöötajad ei mahu ühele pulgale

Riiki teenides tuleb leppida asutuste personalikulude erinevustega. Sotsiaalministeeriumis näiteks töötavad kallimad ehk kulukamad tervishoiuametnikud kui haigekassas, selgub asutuste personalikulude ja töötajate arvu suhet võrreldes.

Sotsiaalministeeriumis töötavad kallimad ehk kulukamadtervishoiuametnikud kui haigekassas- selgub asutustepersonalikulude ja töötajate arvu suhet võrreldes.

Eesti tervishoiu heaks rügav rohkem kui tuhandepealineametnikevägi peab leppima sellega- et sõltuvalt asutusest kulutabriik töötajatele erinevalt. Tervishoiuametnikest enim kulub riigilsotsiaalministeeriumi iga töötaja peale: aastas umbkaudu 268 tuhatkrooni ühe töötaja kohta (vt alltoodud andmeid)  - seda onligi kaks korda vähem- kui riigil kulub aastas riigikogu töötajapeale (<em>ca</em> 450 tuhat krooni).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708