27. märts 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti riik hüvitab haigetele Glivecit

Läti asus eelviimase riigina Euroopa Liidus kompenseerima ravimit Glivec. Seoses Läti otsusega on Eesti ainus riik Euroopas, mis ei kompenseeri patsientidele Glivecit, mis on leukeemiahaigete jaoks elulise tähtsusega.

Läti asus eelviimase riigina Euroopa Liidus kompenseerimaelupäästvat ravimit Glivec- teatas 16. märtsil EestiLeukeemiahaigete Liidu liige Arvi Kumm.

Eesti Leukeemiahaigete Liit õnnitles oma Läti saatusekaaslasiuue põlvkonna revolutsioonilise leukeemiaravimi Gliveci (tuntud kaGleeveci või imatinib nime all) nimetamise puhul soodusravimitenimekirja.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708