10. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KÜSITLUS:

Millist mõju avaldavad plaanitavad muutused kiirabi korraldamisele?

<strong>Millist mõju avaldavad plaanitavad muutused kiirabikorraldamisele?</strong>

Valitsus on heaks kiitnud ja riigikokku saatnud eelnõutervishoiuteenuste korraldamise seaduse muutmiseks. Muu hulgas onkavas sellega parandada ja täpsustada ka kiirabiteenuse tellimusetingimusi. Näiteks on plaanis edaspidi sõlmida olemasolevateteenusepakkujatega kuni viie aasta pikkused halduslepingud ningavalik konkurss tuleks välja kuulutada vaid siis- kui senineteenusepakkuja loobub või ta ei vasta enam vajalikele tingimusteleja nõuetele või suurendatakse riigieelarvest rahastatavatekiirabibrigaadide arvu vms põhjustel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099