10. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Süstitav bifosfonaat lubati Euroopa turule menopausijärgse osteoporoosi raviks

Menopausijärgse osteoporoosi raviks mõeldud Bonviva (ibandroonhape) süstitav preparaat on nüüdsest Euroopas registreeritud, USAs saadi ravimile müügiluba veidi aega varem.

Menopausijärgse osteoporoosi raviks mõeldud Bonviva(ibandroonhape) süstitav preparaat on nüüdsest Euroopasregistreeritud- teatavad ravimifirmad GlaxoSmithKline ja Roche.USAs saadi ravimile müügiluba veidi aega varem.

Tootjate sõnutsi on Bonviva näol tegemist esimese süstitavaosteoporoosiravimiga omas klassis. See bifosfonaatide klassi kuuluvravim on juba lubatud turule iga päev või üks kord kuusmanustatavate tablettidena kümnetes riikides üle maailma- kaasaarvatud Eestis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099