10. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn jagab perearstitoetust erinevalt

Tänavu plaanib Tallinna linn oma perearstidele maksta 7,5 miljonit krooni tegevustoetust, sellest suurema osa otse perearstidele ja diferentseeritult.

Tänavu plaanib Tallinna linn oma perearstidele maksta 7-5miljonit krooni tegevustoetust- sellest suurema osa otseperearstidele ja diferentseeritult.

Toetuse kogusummast tasub linn Tallinna Kiirabile patsientidehaiglassetoimetamise eest <em>ca</em> 30 000- 35 000 krooni kuus -nendel juhtudel- kui perearstil endal puudub võimalus haiglaravivajavat patsienti haiglasse viia- selgitas Tallinna sotsiaal- jatervishoiuameti peaspetsialist Küllike Kasuri. Samuti toetab linn7-5 miljoni krooni sees veel kahte Tallinna Perearstide Seltsikorraldatavat teabepäeva (maikuus ja novembris)- makstes näiteksruumide eest Eesti Rahvusraamatukogus ja kohvipausi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708