24. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reformid sundisid Inglismaa hambaarste riiklikust süsteemist erapraksistesse

Paljud Inglismaa patsiendid on aprilli algusest olnud sunnitud pöörduma hambaarsti juurde esmaabi korras, sest Riikliku Tervishoiuteenistuse 21 000 hambaarstist iga kümnes ütles aprilli alguses lepingu üles.

Paljud Inglismaa patsiendid on aprilli algusest olnud sunnitudpöörduma hambaarsti juurde esmaabi korras. RiiklikuTervishoiuteenistuse 21 000 hambaarstist iga kümnes ütles aprillialguses lepingu üles- kirjutas BBC eelmise nädala alguses.

Kohalikud tervishoiuametnikud ei ole suutnud nendele asendajaidleida. Riiklikult toetatud hambaravi on mõnedes piirkondades jäänudkiratsema.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099