8. mai 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõukogu valis Ida-Tallinna keskhaigla juhiks Ralf Allikvee

Ida-Tallinna keskhaigla nõukogu koosolekul 2. mail valiti haigla juhatuse esimeheks seni sellel ametikohal kohusetäitjana töötanud Ralf Allikvee.

Ida-Tallinna keskhaigla (ITK) nõukogu koosolekul 2. mail valitihaigla juhatuse esimeheks seni sellel ametikohal kohusetäitjanatöötanud Ralf Allikvee. Lisaks täidab Allikvee ka haigla kliinilisejuhi ülesandeid.

Juhatuse esimehe kohale välja kuulutatud avalikule konkursileoli laekunud kaks avaldust. Haigla nõukogu esimehe Vilja Savisaaresõnul langes otsus Allikvee kasuks- kuna ta sai oma tööga hästihakkama. “Ta on pikalt olnud selle haigla eesotsas- väga kauatöötanud haigla ühendamise nimel. Ka viimase aasta jooksul on tanäidanud oma võimekust- viimased majandustulemused on paremad kuieelmisel aastal-” selgitas Savisaar Eesti Päevalehele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708