8. mai 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimiseadusel esineb kõrvaltoimeid

Hiljutiste arstide päevade raames korraldas Eesti Nooremarstide Ühendus diskussiooni teemal “Ravimiseaduse kõrvaltoimed”.

Hiljutiste arstide päevade raames korraldas Eesti NooremarstideÜhendus diskussiooni teemal<br />“Ravimiseaduse kõrvaltoimed”.

Üritusel osalesid esindajad Eesti Arstide Liidust (Indrek Oro)-Rahvusvaheliste Ravimitootjate Liidust Eestis (Piret Sell)- EestiGeneeriliste Ravimite Liidust (Risto Kukk)- Ravimiametist (AlarIrs) ja sotsiaalministeeriumist (Andre Vetka).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099