22. mai 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hambaarstide stipendium kolis Eestisse

1993. aastal Eesti Ameerika Fondi (EAF) asutatud MEDENT stipendium- mis on toetanud Eesti arstide ja hambaarstide täiendõpet- kolis käesoleval aastal Ameerikast Eestisse Eesti Arstide Liidu katuse alla.

Tänavusele MEDENT stipendiumile saab esitada taotlusi 5.juunini. Stipendiumi jagatakse Eestis töötavate kuni 35-aastastehambaarstide ja hambaarstiteaduse doktorantide väliskoolitusetoetamiseks.

Tänavu on eelistatud taotlused osavõtuks Euroopas toimuvatesterialakongressidest või -konverentsidest. Stipendium jääb üldjuhul5000- 10 000 krooni piiresse. Avalduse blanketi saab veebiaadressil<a href="http://www.arstideliit.ee">www.arstideliit.ee</a>.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099