22. mai 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliinikumi preemia pälvis Rein Teesalu

11. mail Tartus peetud SA Tartu Ülikooli Kliinikumi konverentsil “Tiigrihüpe Eesti Tervishoius” anti üle ka seekordne kliinikumi preemia. Tänavu juba üheksandat korda üle antud preemia laureaat on prof. emer. Rein Teesalu.

Emeriitprofessor Rein Teesalu on silmapaistev klinitsist jateadlane. Alates 1968. aastast on tema professionaalne tegevusolnud seotud Tartu ülikooli ja kliinikumiga- öeldakse kliinikumiasjakohases pressiteates.

Rein Teesalu lõpetas TRÜ arstiteaduskonna 1964. aastal- kaitsesmeditsiinikandidaadi kraadi 1971. aastal ja meditsiinidoktorikraadi 1981. aastal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099