19. juuni 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Osteoartriidi kannatusi leevendavad mitmekülgsed teraapiaprogrammid

Põlve osteoartriidi all kannatajaid aitavad natuke, kuid kliiniliselt olulisel määral regulaarsed harjutused ja psühholoogilised eneseabivõtted koos, on USA teadlaste metaanalüüsi järeldus.

Põlve osteoartriidi all kannatajaid aitavad natuke- kuidkliiniliselt olulisel määral regulaarsed harjutused japsühholoogilised eneseabivõtted koos- on USA teadlaste metaanalüüsijäreldus portaali Medwire News teatel.

Uuringut juhtinud San Diego osariigi ülikooli teadlase LoraineDevos-Comby kinnitusel on tegu esimese süstemaatilise ülevaatega-milles hinnatakse harjutuste ja eneseabiprogrammide mõju nimetatudpatsientide füüsilisele ja psüühilisele heaolule.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099