19. juuni 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tegevust alustas kaks infoportaali

13. juunil esitles ravimifirma Roche Eesti esimest omalaadset vähihaigetele ja nende omastele mõeldud infoportaali www.kasvaja.net. Päev hiljem avas MTÜ Inkotuba nõuandva kodulehekülje www. kuivaks.ee, mis on abiks uriinipidamatusega inimestele.

13. juunil esitles ravimifirma Roche Eesti esimest omalaadsetvähihaigetele ja nende omastele mõeldud infoportaali <a href="http://www.kasvaja.net">www.kasvaja.net</a>. Päev hiljem avas MTÜInkotuba nõuandva kodulehekülje www. kuivaks.ee- mis on abiksuriinipidamatusega inimestele.

<a href="http://www.kasvaja.net"><strong>www.kasvaja.net</strong></a><br />Pressiteate kohaselt aitab <a href="http://www.kasvaja.net">www.kasvaja.net</a> mõista vähktõveolemust ning tutvustab selle haigusega elamise võimalusi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708