28. august 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliinikumi nakkusosakond tegi hoogsa ajarännaku

Seoses SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lina tänava kinnistu müügiga kolisid seal asunud sisekliiniku nakkushaiguste osakond ja Tartu HIVi nõustamiskabinet uude kohta.

Seoses SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lina tänava kinnistu (Lina4- 6- 7- 8- 9- 11 ja Aleksandri 32) müügiga OÜ Aurorettele kolisidseal asunud sisekliiniku nakkushaiguste osakond ja Tartu HIVinõustamiskabinet uude kohta. 22. augustil avati pidulikult TÜkliinikumi sisekliiniku nakkushaiguste osakond Riia tn 167- Ikorrusel.

“Nakkusosakond ja selle töötajad teevad täna rännaku ajas - nadastuvad ühe sammuga Liivimaa kubermangu Jurjevi linnahaiglanakkusosakonnast Eesti Vabariigi TÜ kliinikumi nakkusosakonda-”tõdes avamisel osakonna juhataja dotsent Matti Maimets.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099