28. august 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Väliseestlanna pärandas oma vara Eesti haiglatele

16. augustil andis testamenditäitja, Rootsi advokaat Kjell Mellberg Tallinna lastehaiglale ja Lääne-Tallinna keskhaiglale üle Marianne Maimo Liljegreni päranduse, kokku 1,6 miljoni Rootsi krooni suuruses summas (ligi 2,7 mln Eesti krooni).

Eesti haiglatele varanduse jätnud Marianne Liljegren (neiunaPõld) suri lesena 78 aasta vanuselt 2003. aastal Rootsis. 16.augustil andis testamenditäitja- Rootsi advokaat Kjell MellbergTallinna lastehaiglale ja Lääne-Tallinna keskhaiglale üle MarianneMaimo Liljegreni päranduse- kokku 1-6 miljoni Rootsi kroonisuuruses summas (ligi 2-7 mln Eesti krooni).

Lääne-Tallinna keskhaigla juhatuse esimees Boris Kirt ütlesAktuaalsele Kaamerale- et saadud raha eest kavatseb haigla ilmseltosta Mustamäe polikliinikusse kardioloogia ja gastroenteroloogiagaseotud diagnostikaseadmeid- Nõmme haiglasse aga hooldusesvajatavaid funktsionaalseid voodeid ja haigete pesemiseksvanni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708