25. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maailma südamepäev ja Eesti

Maailma südamepäev on globaalne abinõu inimese kui liigi allakäigu pidurdamiseks. Elulisi koormusi mittetaluv südamelihas paneb löögi alla elu kvaliteedi, eriti nendes riikides, kus toiduenergia ületarbimine käib käsikäes kehalise passiivsusega.

Maailma südamepäev on globaalne abinõu inimese kui liigiallakäigu pidurdamiseks. Elulisi koormusi mittetaluv südamelihaspaneb löögi alla elu kvaliteedi- eriti nendes riikides- kustoiduenergia ületarbimine käib käsikäes kehalise passiivsusega. Kuihing jääb rindu kinni iga vähegi äkilisema koormuse peale jakaalukamal osal rikaste riikide rahvast laiutab lihaste üle(asemel) lopsakas rasvkude- peab mõistuse maa peale tooma.

Keha jõuab ülimalt paljudel rikki minna veel enne- kui ta onjõudnud välja areneda saleda- väleda- paindliku- tasakaaluka-osava- nõtke ja vastupidavana. “Kerge süda elab kaua-” teadisWilliam Shakespeare. Tänapäevastes muutlikes oludes on heastervisevormis olemine kohanemise põhitingimus. Töökorras organismoma peremeest naljalt ei reeda!

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099