25. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Patsient ei pääse keskele konkurentsi ja inertsi tõttu

Balti tervishoiuministrite kohtumisel Eestit esindanud sotsiaalministeeriumi abiminister Peeter Laasik möönis, et Eestis on integreeritud ehk tervikuks ühendatud ravist räägitud umbes kaks-kolm aastat ja siin võib küsida, kas me seda igapäevaelus rakendame.

Balti tervishoiuministrite kohtumisel Eestit esindanudsotsiaalministeeriumi abiminister Peeter Laasik möönis- et Eestison integreeritud ehk tervikuks ühendatud ravist räägitud umbeskaks-kolm aastat ja siin võib küsida- kas me seda igapäevaelusrakendame.

Eelviimati kohtusid Balti tervishoiuministrid 1. märtsil Pärnus.Laasik ütles- et ministrid püüavad ühistel kohtumistel defineeridakolme riigi suundumusi tervishoius.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708