25. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulemas on HPV-teemaline konverents

27. oktoobril korraldab Seksuaalsel Teel Levivate Infektsioonide Eesti Ühing Tallinnas Sokos Hotell Viru konverentsikeskuses inimese papilloomiviiruse (HPV) teemalise konverentsi “Emakakaela vähi ennetamine - unistusest reaalsuseks”.

Korraldajate teatel käsitletakse konverentsil HPV infektsioonikõige erinevamaid teoreetilisi ja praktilisi aspekte: onkogeensepapilloomiviiruse genoomi replikatsiooni (prof. Mart Ustav)- HPVgenotüüpide esinemist Eestis- Soomes ja Norras ning selle tähendustvaktsinatsiooni programmidele (dr Mari Kibur Norrast- dr AuniAasmaa) ja seost koinfektsioonidega (Tiit Talpsepp).

Samuti esitatakse põhjalik ülevaade genitaalse HPVinfektsiooniga seonduvatest probleemidest igapäevasesarstipraksises ning nende võimalikest lahendustest (prof. Geo vonKrogh Rootsist)- HPV infektsiooni rollist meestel (prof. MichaleSkerlev Zagrebist) ning teravate kondüloomide ravi võimalustest (drAiri Põder).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708