18. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hinnakomisjon toetab käibemaksu katet

Sotsiaalministeeriumi teatel on hinnakomisjoni 14. detsembri 2006 koosoleku otsused:

1. Toetada tervishoiuteenuste loetelu hinnakirja muudatusi- missisaldavad käibemaksu ning suurendavad ravikindlustuse tulubaasi90-5 miljoni krooni võrra. (Hääletus: 4 poolt- 1 vastu- 1erapooletu- 1 ei hääleta).

2. Tõsta järelravi voodipäeva hind hooldusravi voodipäeva hinnatasemele 524 kroonini- millele kulub arvestuslikult 27-8 miljonitkrooni- ning selle katteks vähendada profiilsete voodipäevade arvuproportsionaalselt kõikidel erialadel- kusjuures see sääst peabmoodustama 20 miljonit krooni. (Hääletus: 3 poolt- 0 vastu- 0erapooletu).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099