12. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SIIBER: Gambia riiki juhib imearst

Gambia president ravib väidetavalt aidsi ja seda kõigest kolme päevaga. Taimi kasutav Yahya Jammeh suudab enda sõnul kiirelt tervendada ka astmahaigeid.

BANJUL. Gambia president ravib väidetavalt aidsi ja seda kõigestkolme päevaga. Taimi kasutav Yahya Jammeh suudab enda sõnul kiirelttervendada ka astmahaigeid.

Lääne-Aafrika väikeriigi Gambia riigipea Yahya Jammeh- kel polemingit meditsiinilist haridust- kuid enda väitel “ulatuslikudteadmised traditsioonilisest taimeteraapiast”- on valmis isiklikultkas või kõik aidsihaiged gambialased terveks ravima.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708