9. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Allergia sagenemise võimalikest põhjustest ning vältimisest

Kolmandik heaoluriikide rahvastikust vaevleb allergia küüsis. Kümme aastat tagasi tehtud uuringute andmetel oli allergia Eestis veel suhteliselt vähe levinud, viimastel aastatel on see aga hakanud sagenema.

Kolmandik heaoluriikide rahvastikust vaevleb allergia küüsis.Kümme aastat tagasi tehtud uuringute andmetel oli allergia Eestisveel suhteliselt vähe levinud- viimastel aastatel on see agahakanud sagenema.

Allergia tekkimises on olulised geneetiline eelsoodumus- korduvkokkupuude allergeeniga ja keskkonnategurid- mis võivad niisoodustada kui ka takistada allergiahaiguste kujunemist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708