18. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimid toimivad naistel teisiti

Kui sugude võimalikele erinevustele farmakoteraapias tähelepanu pööratakse, siis need erinevused ka leitakse.

Konverentsil “Eesti naise tervis” tõstatas Alar Irsi ettekanneküsimuse ravimite mõjust naise tervisele. Kas selles vallas onjõutud soospetsiifiliste ravimisoovitusteni? Tundub- et veel mitte.Eelkõige leiti- et vaja on edasisi uuringuid.

1. juunil Tallinnas hotellis Radisson SAS peetud konverentsilütles TÜ farmakoloogia instituudi kliinilise farmakoloogiaassistent Alar Irs- et naiste farmakoteraapias on kakspõhiküsimust: kas ravimid toimivad naistel teistmoodi ja kas naisiravitakse teistmoodi?

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099