18. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Regionaalhaigla loodab koolitatud hooldajaid läbi CARE projekti

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool, Põhja-Eesti regionaalhaigla ja Tööturuamet on struktuurifondide toetusel käima pannud rohkem kui 3,5 miljoni kroonise eelarvega projekti, mille lõpetamise järel loodetakse regionaalhaiglasse tööle saada poolsada uut hooldajat.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool- Põhja-Eesti regionaalhaigla (PER)ja Tööturuamet on struktuurifondide toetusel käima pannud rohkemkui 3-5 miljoni kroonise eelarvega projekti- mille lõpetamise järelloodetakse regionaalhaiglasse tööle saada poolsada uuthooldajat.

“Hooldaja ameti omandamine läbi koolituse- sotsiaalsenõustamise- praktika ja tööle rakendamise tervishoiusektoris - CAREprojekt” aitab tuua tööjõuturule hetkel töötud- koolitades nadeelnevalt algtaseme hooldustöötajateks haiglatesse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099