18. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soomlased teavad teistest rohkem

Europrojekti küsitlus uuris, millist kasu loodavad e-tervisest patsiendid, meedikud ja tervishoiujuhid Euroopas.

Käesoleva aasta augustis jõuavad lõpusirgele Euroopa LiiduInterreg III B programmi poolt rahastatud projektid Baltic eHealthja eHealth for Regions. Projektide eesmärgiks on olnud analüüsidae-tervise rakendamise võimalikkust Euroopas ning luua toimivadriigipiire ületavad e-tervise tehnilised lahendused.

Enam kui 20 partnerit kogu Läänemere regioonist- nende hulgashaiglad- telekommunikatsiooni ettevõtted- teadusasutused jakohalikud omavalitsused- jõudsid kolme tööaasta jooksul reaalselttoimivate tulemusteni. Perspektiivis on loodud tervishoiuvõrkrakendatav üle kogu Euroopa ning avatud turu põhimõte saab toimidaka tervishoius.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099