13. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eakate suurkodu Tammistes laieneb

Tammiste hooldekodu uue kahekordse olmehoone esimese korruse seinad on juba püsti ja maja peab valmis saama aasta lõpuks.

Tammiste hooldekodu uue kahekordse olmehoone esimese korruseseinad on juba püsti ja maja peab valmis saama aasta lõpuks.

Tammiste hooldekodu juhataja Merle Helbe ütles- et Pärnu linnateine hooldekodu reorganiseeritakse ning sealsed 42 eakat tulevadPärnu linnale kuuluvasse Tammiste hooldekodusse ehitatavasse uudemajja- nii et lõpuks peaks hooldekodus olema kohti umbes 140-leeakale või füüsilise puudega inimesele ning neid hakkab teenindama60-liikmeline personal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099