13. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ennetamise tähtsust toonitab ka Euroopa südametervise harta

Euroopa Kardioloogide Seltsi ja Euroopa Südamevõrgustiku poolt avalikustatud südametervise hartaga üritatakse vähendada südame-veresoonkonnahaiguste esinemist, parandada ennetamist ning vähendada haiguskoormuse ebavõrdsust ja ebaõiglust nii riikide vahel kui sees.

Euroopa Kardioloogide Seltsi (ESC) ja Euroopa Südamevõrgustiku(EHN) poolt 12. juunil Brüsselis avalikustatud südametervisehartaga üritatakse vähendada südame-veresoonkonnahaigusteesinemist- parandada ennetamist ning vähendada haiguskoormuseebavõrdsust ja ebaõiglust nii riikide vahel kui sees.

Euroopa südametervise hartat toetavad ESC pressiteate järgiMaailma Terviseorganisatsiooni Euroopa regionaalbüroo ja EuroopaKomisjon ning sellele on juba alla kirjutanud 14 tervishoiu- jaerialaorganisatsiooni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099