13. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilmunud on uus Ravimiinfo Bülletään

Juulis teavitas Ravimiamet oma veebilehel- et ilmunud on Ravimiinfo Bülletään nr 42. Käesoleva aasta teises bülletäänis on artikkel ravimitest põhjustatud neerukahjustusest ning ravimitest põhjustatud naha valgustundlikkuse tõusust.

Bülletääni on võimalik lugeda Ravimiameti kodulehelt ning sedasaab tasuta tellida ka paberkandjal. Tellimused palutakse esitadae-posti teel: <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a>.

Ravimiinfo Bülletääni eesmärk on edastada tänapäevasel infolpõhinevaid ülevaateid ravimitest ja nende kasutamisest. Artiklidbaseeruvad avaldatud teadusuuringutel ja tunnustatudkäsiraamatutel. Bülletään on farmaatsiatööstusest sõltumatu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099