13. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene ravimimüük kerkis I poolaastal üle 18 protsendi

Venemaa apteegid müüsid tänavu esimesel poolaastal kokku 3-4 miljardi USA dollari (38-6 miljardi krooni) väärtuses ravimeid- mis andis aastases võrdluses kasvuks 18-2 protsenti- vahendas BNS.

Turu-uuringufirma DSB Group andmetel oli Venemaa ravimiturul Ipoolaastal liidripositsioonil rahvusvaheline kontsernsanofi-aventis. Ainukese Venemaa ravimitootjana jõudis esikümnessePharmstandard- kes võrdluses mullusega edenes viiendalt kohaltteiseks. Esikümnesse jõudsid veel Berlin-Chemie/A. Menarini- GedeonRichter- Nycomed- Lek DD- Pfizer International- Novartis- Servierja KRKA.

DSB Groupi hinnangul kasvab kogu Venemaa ravimiturg- shhaiglasektor- tänavu kuni 12 protsenti- 11 miljardi dollarini (ligi125 miljardi kroonini).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099