27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sclerosis multiplex - suur imitaator

Ühel hilisel õhtutunnil istume Lääne-Tallinna keskhaigla Meremeeste haiglas, Sclerosis multiplex’i keskuses, kus on alates keskuse loomisest 1999. aastal tehtud juba väga palju. Haiged hakkavad oma palatites juba uinuma, LTKH närvihaiguste keskuse juhataja Katrin Gross-Paju on aga üleval ja mõtleb selle üle, kuidas patsientide elu veelgi kergendada.

Ühel hilisel õhtutunnil istume Lääne-Tallinna keskhaigla (LTKH)Meremeeste haiglas- <em>Sclerosis multiplex</em>’i keskuses- kus onalates keskuse loomisest 1999. aastal tehtud juba väga palju.Haiged hakkavad oma palatites juba uinuma- LTKH närvihaigustekeskuse juhataja- neuroloog ja Eesti multipleksihaigete südikaseestvõitleja Katrin Gross-Paju on aga üleval ja mõtleb selle üle-kuidas patsientide elu veelgi kergendada.

<br /><strong>Katrin Gross-Paju- kas <em>sclerosis multiplex</em> onravitav?</strong>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099