10. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstide väljavool kogus tänavu taas hoogu

Kui eelmisel aastal tervishoiutöötajate väljaränne veidi rauges, siis tänavu on tervishoiuametist dokumentide väljavõtnute arv taas kasvanud.

Kui eelmisel aastal tervishoiutöötajate väljaränne veidi rauges-siis tänavu on tervishoiuametist dokumentide väljavõtnute arv taaskasvanud- vahendas BNS Eesti Päevalehte.

Tervishoiuameti andmetel võttis mullu dokumendid (vt alltoodudväljavõtet - <em>Toim</em>.) välja kokku 195 tervishoiutöötajat-neist esimesel poolaastal 81. Tänavu esimese poolaastaga on nendearv tõusnud 105-le. 2004. ja 2005. aastal kõikus dokumentideväljavõtjate arv aastas 400 ja 300 piires.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099