10. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

JUHTKIRI:

Tartu vaim ning Tallinna vajadused

<strong>Tartu vaim ning Tallinna vajadused</strong>

Tänavu kevadel oli sotsiaalministeeriumi teatel Eestis näiteks13 kompuutertomograafi. Neist koguni seitse muretseti mullu- milkäibemaksu tõusu eelne ostubuum täitis haiglad tänapäevasemeditsiinitehnikaga- nagu väljendas toona TallinnaDiagnostikakeskuse juht Agu Kivilo. Ministeerium soovib aga jõudaaastaks 2015 sinnamaani- et üks aparaat oleks iga 50 000 elanikukohta ehk siis lähema kümne aasta jooksul peaks vähemastikompuutertomograafide arv Eestis enam-vähem kahekordistuma.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099