24. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rasestumisvastased vahendid saavad oma päeva

Ravimifirma Bayer eestvedamisel tähistatakse 26. septembril esmakordselt üle maailma rahvusvahelist rasestumisvastaste vahendite päeva, mille teemaks on tänavu “Ela oma elu, enne kui alustad uut”.

Ravimifirma Bayer eestvedamisel tähistatakse 26. septembrilesmakordselt üle maailma rahvusvahelist rasestumisvastastevahendite päeva- mille teemaks on tänavu “Ela oma elu- enne kuialustad uut”.

Rahvusvahelise rasestumisvastaste vahendite päeva eesmärk onparandada pereplaneerimise oskusi- tõstes rasestumisvastastevahendite ning seksuaaltervise alase teadlikkuse taset- öeldakseravimifirma pressiteates. Igal aastal kavatseb kampaania keskendudaspetsiifilisele kontratseptsiooni ja reproduktiivtervise teemale-käsitledes erinevaid probleeme ja vajadusi perekonna planeerimisel.Tänavu on eesmärk vähendada läbi seksuaalkasvatuse planeerimataraseduste ja abortide arvu noorte hulgas ning juhendada neid tegemainformeeritud valikuid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099