8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Iirimaal oli suitsukeelu kasu näha juba aastaga

Aastal pärast suitsetamiskeelu kehtestamist Iirimaal oli seal südameinfarktide arv märgatavalt vähenenud, selgub vastava jälgimisuuringu tulemustest.

Aastal pärast suitsetamiskeelu kehtestamist Iirimaal oli sealsüdameinfarktide arv märgatavalt vähenenud- teatab MedPage Todayvastava jälgimisuuringu tulemustest.

Euroopa Kardioloogide Seltsi (ESC) hiljutisel konverentsilViinis esitletud uuringutulemused kahe krahvkonna kohta näitavadägedate koronaarsündroomide haiglaravi juhtude 11-protsendistvähenemist. Uurimuse autori dr Edward Cronini sõnutsi ei saajälgimisuuringust tuletada küll seost suitsetamiskeelu ninghaigestumise vähenemise vahel- kuid tulemused on kooskõlas teistesriigi piirkondades ning riikides pärast suitsetamise keelamistjuhtunuga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099