8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõuna-Eesti haiglas algab sügishooaeg

Kuigi varasügis annab endast üha jahenevate ilmadega märku- puhuvad Lõuna-Eesti haiglas jätkuvalt soojad ning positiivsed tuuled. Tänavunegi kooliaasta algus toob praktikantide ja residentide teed Võrumaale ja kes juba kord siia sattunud- sel pole enam tahtmist ära minna.

Augustikuu lõpuni aastajagu psühhiaatria residentuuritsüklitteinud Katrin Kaarlõpp ning septembri lõpus sama erialaresidentuuritsükli lõpetanud Peeter Veiksaar on veendunud- etLõuna-Eesti haiglast saab igati väärt kogemused erialases töös ningkolleegid muudavad ka “karmimad” tööpäevad meeldivateks.

Kõrvuti kogenud arstidega jätkavad sel sügisel mitu residentioma pikemat või lühemat praktiseerimist Lõuna-Eesti haiglas. Niinäiteks kaks noort arsti- psühhiaatria eriala residenti- kesplaanivad olla siin kuni 2008. aasta septembrini.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099