22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ELU: Riigikontrollitud!

Riigikontrolör Mihkel Oviir andis möödunud teisipäeval riigikogu esimehele Ene Ergmale üle riigikontrolli ülevaate riigi vara kasutamise ja säilimise kohta 2006. aastal. Üks osa ülevaatest kajastab tähelepanekuid ministeeriumide kohta ning sellest kõige mahukama osa võtab sotsiaalministeerium.

Riigikontrolör Mihkel Oviir andis möödunud teisipäeval riigikoguesimehele Ene Ergmale üle riigikontrolli ülevaate riigi varakasutamise ja säilimise kohta 2006. aastal.

Riigikontrolöri aastaülevaade puudutab muuhulgas taastusravi japuuetega isikute rehabilitatsiooniteenust- riigi valmisolekuthädaolukordadeks (sh valmisolekut lindude gripiks ja gripipandeemiapuhkemiseks). Üks osa ülevaatest kajastab tähelepanekuidministeeriumide kohta ning sellest kõige mahukama osa võtabsotsiaalministeerium.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099