5. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ÜRO eriesindaja käis Kose haiglas

Portugali president aastatel 1996-2006 Jorge Sampaio- kes praegu on ÜRO eriesindaja tuberkuloosivastases võitluses- tundis kohtumisel sotsiaalminister Maret Maripuuga huvi- kui suured probleemid on Eesti jaoks tuberkuloosi erinevad vormid ning HIV-positiivsed patsiendid.

25. oktoobril Kose haiglat külastades ütles sotsiaalministerMaret Maripuu- et nagu ka mujal maailmas- on meiegi probleemiksmultiresistentne tuberkuloos- öeldakse sotsiaalministeeriumipressiteates. “Samuti on aktiivselt tegeletud nendeHIV-positiivsetega- kes võivad nakatuda tuberkuloosi. Peame olemavalmis nende patsientide raviks-” lisas Maripuu.

Sampaio tunnustas Eesti tegevust tuberkuloosi ennetamisel jaravimisel. Samas uuris ta- kuidas on selle haiguse ravi Eestiskorraldatud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099