19. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti meeste tervis vajab jätkuvalt tähelepanu

Tartu ülikooli kliinikumi meestekliinik koostöös Eesti Vähiliiduga organiseeris 5.–11. novembrini ülekaalulisusele ja eesnäärmehaigustele pühendatud meeste tervise nädala.

Tartu ülikooli kliinikumi meestekliinik koostöös EestiVähiliiduga organiseeris 5.-11. novembrini ülekaalulisusele jaeesnäärmehaigustele pühendatud meeste tervise nädala.

Meeste tervise nädalat tutvustaval pressikonverentsil kuulutatiühtlasi välja Eesti esimene meestele suunatud soospetsiifilisehaiguse varase avastamise pilootprogramm- mis käivitub 2008.aastal. Eesti Vähiliidu- Nõmme linnaosavalitsuse- Eesti HaigekassaHarju osakonna ja TÜKi meestekliiniku koostöös on plaanitud Nõmmelinnaosast kaasata pilootprojekti 3000 meest- et selle põhjaluurida olukorda kogu Eestis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099