3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Diabeediliidu sünnipäeval peetud konverentsil oli rõhk laste diabeedil

Tallinnas Lillepaviljonis tähistati üheskoos maailma diabeedipäeva ja Eesti Diabeediliidu 15. sünnipäeva.

Maailma diabeedipäeva puhul peetud konverentsi avassotsiaalminister Maret Maripuu. Eesti Diabeediliidu (EDA) poolsetervituse tegi liidu esinaine Ulvi Tammer- kes oma ettekandes tõivälja- et valitsusel oleks aeg luua riiklikud diabeedi programmid-et asuda epideemia vastu võitlema.

Diabeet ehk suhkurtõbi tapab märkamatult ning selle tõttu surebmaailmas üks inimene iga kümne sekundi järel. Diabeet on globaalneprobleem- mis avaldab laastavat mõju inimestele- ühiskonnale jamajandusele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099