3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervishoiustatistika ilmub hiljem

Sotsiaalministeerium avaldab 2006. a tervishoiu statistilised andmed trükisena 2008. a esimesel poolaastal, kuigi seadusega antud tähtaega arvestades oleks statistika pidanud trükituna ilmuma tänavu III kvartalis.

Sotsiaalministeerium avaldab 2006. aasta tervishoiustatistilised andmed trükisena 2008. aasta esimesel poolaastal-kuigi Tervishoiuteenuste korraldamise seadusega antud tähtaegaarvestades oleks statistika pidanud trükituna ilmuma 2007. aastaIII kvartalis.

Selle eest on Internetis osa statistikat juba üleval. Internetispidi 2006. a tervishoiu statistika olema seaduse järgi tänavu IIkvartalis. “Väga paljud asjad on juba avaldatud-” vastas veebisoleva statistika kohta sotsiaalministeeriumi pressiesindajamöödunud nädalal- “enamik puuduolevatest asjadest avaldataksenovembri lõpuks- majandustegevus ja tervishoiu kogukulud aastalõpuks.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099