3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuhandete Euroopa laste elu saaks säästa

Euroopas jääks igal aastal ellu 6700 last ja noorukit rohkem, kui iga riik oleks lastele sama ohutu kui parimas seisus olev Rootsi, selgub laste ohutuse raportist.

Euroopas jääks igal aastal ellu 6700 last ja noorukit rohkem-kui iga riik oleks lastele sama ohutu kui parimas seisus olevRootsi. Vastav laste ohutuse raport avalikustati ülemaailmseltlaste õiguste päeval 20. novembril Euroopa Parlamendis peetudpressikonverentsil.

Organisatsiooni EuroSafe laste ohutusega tegeleva alliansi pooltkoostöös Euroopa Komisjoniga loodud raportis kaardistati lasteohutuse olukord 18 maal- mille hulka kuulusid 15 Euroopa Liiduliikmesriiki- Šotimaa- Põhja-Iirimaa ja Norra.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099