17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaitsejõudude peastaap ja regionaalhaigla sõlmisid koostööleppe

Kaitsejõudude peastaap ja Põhja-Eesti regionaalhaigla (PER) sõlmisid 27. novembril raamlepingu- mille põhjal hakatakse edaspidi tegema koostööd riigikaitse ja tervishoiu alal- vahendas BNS. Kaitsejõudude poolt kirjutas lepingule alla peastaabi ülem kolonel Neeme Väli ning PERi poolt juhatuse esimees Tõnis Allik.

Kaitsevägi ja regionaalhaigla kavandavad koostööd erialasestäiend- ja väljaõppes kaitseväe meedikutele ning praktikatkaitseväe poolt koolitatavatele parameedikutele- sõjalist jasõjameditsiinilist väljaõpet kaitseväe operatiivstruktuuris ettenähtud kitsama eriala spetsialistidele ning sõjalisi ja erialaseidühisõppusi.

Koostöö hõlmab ka siseriiklike kriisiolukordade ja katastroofidekorral vajalikku koostegevust- sealhulgas vajadusel meditsiiniliseevakuatsiooni korraldamist. Sõlmitud lepingu raames arendataksekoostööd ka verekeskuse ürituste korraldamisel ja doonorlusepropageerimisel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099