14. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LTKH nõukogu kinnitas uue ravijuhi

Lääne-Tallinna keskhaigla (LTKH) nõukogu möödunud teisipäeval juhatuse uueks liikmeks Toomas Tamme- kes hakkab täitma ravijuhi ülesandeid- vahendas BNS.

“Nõukogu kinnitas Toomas Tamme juhatusse lootusega- et ta jätkabsenise tubli ravijuhi Maike Parve alustatud reforme ning viib neededukalt lõpule-” ütles keskhaigla nõukogu juht abilinnapea MerikeMartinson Raepressi vahendusel.

Toomas Tamm lõpetas 1982. aastal Tartu ülikooli arstiteaduskonnaja töötab Ida-Tallinna keskhaigla uroloogiaosakonnajuhatajana. Ta on ka Eesti Uroloogide Seltsi president ningkuulub Euroopa Uroloogide Assotsiatsiooni ja Eesti KirurgideAssotsiatsiooni juhatusse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708